Better - Alle bedømmelser samlet ét sted!

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.
Hvem er Better?

Better giver forbrugerne ét samlet overblik over virksomhedernes online omdømme. Vi indsamler kundebedømmelser på tværs af relevante bedømmelsessider, for at skabe det mest troværdige og komplette billede af virksomhedernes omdømme.

Vi skaber brugergenereret indhold og feedback i form af bedømmelser!

Better giver forbrugerne ét samlet overblik over virksomhedernes online omdømme ved at indsamle kundebedømmelser på tværs af relevante sites. Det gør vi for at skabe det mest troværdige og komplette billede af virksomhedernes omdømme.

Vores mission er, at skabe tillid og gennemsigtighed mellem forbruger og virksomhed. Menneske til menneske. I en digitaliseret verden, hvor udbud af service, produkter og ydelser er stort, så mener vi hos Better, at der er utrolig vigtigt, at man som virksomhed har fokus på sit omdømme. Vi hjælper virksomheder til aktivt at bruge kundefeedback og bedømmelser til at skabe værdi for deres online og offline tilstedeværelse.

På vores side – Better.dk – kan du lige nu læse mere end 1,3 millioner bedømmelser samt bedømme over 100.000 virksomheder, og der kommer hele tiden flere til. Skal din virksomhed være den næste? Tilføj den her.

styrk dit omdømme med better
Klar til at styrke dit omdømme?

Kom igang på få minutter!

Begynd her! Læs mere